DSC_0870 PA282535 precenje po valu Ciljni sprint Madzarske in Cila podelitev spust 1 DSC_0096 šprint (3) DSC_0439-001 P7147262 DSC_0215

Kdo je na strani?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes96
mod_vvisit_counterVčeraj93
mod_vvisit_counterTa teden96
mod_vvisit_counterZadnji teden1397
mod_vvisit_counterTa mesec5768
mod_vvisit_counterZadnji mesec8026
mod_vvisit_counterSkupaj672764

Imamo: 34 gostov na strani
Vaš IP: 54.159.30.26
Danes: Feb 25, 2018

PrijavaTRENERJEV BLOG STRAŽA – 2.DEL

natisni PDF

KONČNO POSIJALO SONCE

Organizacija EP v raftingu je zelo zahtevna zadeva. Pri pripravi in izvedbi sodeluje veliko število ljudi. Delo v športnem parku Breza, priprava tekmovališča v Tacnu in spust proge od Zagradca in Šmihela zahteva veliko truda in pridnih rok. Pri odlični izvedbi je potrebno misliti na vsako malenkost in ustreči vsem ekipam.

Slovenci smo se znali vedno potruditi in tudi Straški dream tim na čelu z Andijem, Simcem in Občine Straža deluje kot podmazana švicarska ura. Malenkost jim je zagodlo le vreme saj je iz sobote na nedeljo padlo veliko dežja, kar je reki Savo in Krko pognalo preko bregov. Tako je bil ob 11.45 prekinjen trening v Tacnu saj so po vodi začeli plavati tudi večja debla, ki jih je prinašala Sava. Kljub nevšečnostim pa je v napovedano boljše vreme in vsi si želimo, da bi v lepem sončnem vremenu gledali najboljše ekipe v Evropi. Še posebej si skupaj z organizatorjem želimo, lepo tekmo z veliko gledalci na domači Krki. Za vsakega tekmovalca, bodo gotovo v najlepšem spominu ostali uspehi na domači tleh pred domačimi gledalci, prijatelji, starši in podporniki. Čeprav je to dodatna obremenitev za vse nastopajoče pa lahko z glasnim navijanjem pripomorejo, da tekmovalci dajo od sebe še več kot so sposobni.

Še enkrat vsaka čast organizatorjem, da so si upali organizirati tekmovanje in želimo, da bo vse potekalo, kakor so si zamislili. Potrudili se bomo, da bo tudi iz tekmovalne plati čim bolj uspešno.