P5190262 DSC_1040-001 start druge skupine SLO,TUR, HUN,JAP,NIZ,SRB DSC_0534-001 DSC_0454 sprint tekma (13) srebro v slalomu 1 ZMB1 bronasta voznja spust (2)

Kdo je na strani?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes66
mod_vvisit_counterVčeraj343
mod_vvisit_counterTa teden1216
mod_vvisit_counterZadnji teden918
mod_vvisit_counterTa mesec5169
mod_vvisit_counterZadnji mesec8045
mod_vvisit_counterSkupaj651155

Imamo: 46 gostov na strani
Vaš IP: 54.80.157.133
Danes: Nov 25, 2017

PrijavaTRENERJEV BLOG Banja Luka – 4.DEL

natisni PDF

ZMAGA V ŠPRINTU

Pretečeni kilometri, preložene uteži in čim več veslanja so poleg dobre taktične in psihične priprave potrebne za uspeh v raftingu. Bližnjic do uspehov ni. Poleg dobre fizične priprave se je potrebno pripraviti tudi psihično. Že od Kostarike naprej uporabljamo metodo vizualizacije in očitno nam to prinaša uspehe.

Tudi v Banja Luki smo vadili s preizkušenim receptom. Poizkušamo detaljno preučiti progo, si jo vtisniti v spomin in dodamo še taktiko. Z vizualizacijo pa vadimo kako bomo nastopili na tekmi.

Rezultat takšne vadbe je bila zmaga na prvem nastopu ekipe U23 v postavi Jan Petković – kapetan, Denis Dragovič, Jan Zupančič, Jan Avsenik, Andraž Pirc in Miha Mazovec. Odločen štart, previden vstop v brzico Bjeli buk, dobro odpeljana brzica in močan pospešek, ki je bil res fantastičen, je imelo za posledico, da je ekipa porazila vso konkurenco.

V naslednji disciplini (dvobojevanje) pa so v prvem krogu izločili Turke, v polfinalu so po napaki izgubili z Rusi in na spektakularen način iz slabše pozicije porazili zelo neugodne Čehe, ki so se borili na vso moč. Tako smo osvojili 3.mesto.

Jutri nas čaka enak program v članski kategoriji, kjer pa imamo tudi mi visoke cilje. Kako visoko pa lahko pridemo pa naj se ukvarja konkurenca. Danes so videli, da smo vrhunsko pripravljeni in da bomo za vse zelo neugoden nasprotnik.

Zvečer pa bo še posebej slovesno saj bomo ponovno slišali našo Zdravljico.

DSC 6359