Finska DSC_0008 P5190163 DSC_0183 P5200459 P9015586 (2) IMG0177 IMG0050 trening 2 DSC_0486

Kdo je na strani?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes122
mod_vvisit_counterVčeraj93
mod_vvisit_counterTa teden122
mod_vvisit_counterZadnji teden1397
mod_vvisit_counterTa mesec5794
mod_vvisit_counterZadnji mesec8026
mod_vvisit_counterSkupaj672790

Imamo: 57 gostov na strani
Vaš IP: 54.159.30.26
Danes: Feb 25, 2018

PrijavaDobrodošli na prenovljeni strani!

TRENERJEV BLOG NZ 5.DEL

natisni PDF

ZA KONEC ŠE 6.MESTO V SPUSTU

Čeprav je bila ekipa že pošteno utrujena, je bila motivacija še vedno na visokem nivoju. Vsi smo nestrpno čakali na štart. Naši so bili v skupni razvrstitvi na odličnem 5.mestu. Vendar pa so bili Rusi, Čehi, Slovaki tik za nami. Imeli pa smo tudi majhen zaostanek za 3.mestom. Še pravi veslanje na polno.

Več ...

TRENERJEV BLOG NZ 4.DEL

natisni PDF

USPEŠNO NA SLALOMU

Značilnost naše ekipe je, da izvede tisto kar se dogovorijo. Po včerajšnjem uspehu si je ekipa naložila, da mora kar iz dneva v dan osvajati medalje.

Več ...

TRENERJEV BLOG NZ 3. DEL

natisni PDF

BRONASTI H2H

Brezkompromisno, borbeno in do konca. Za vse bomo zelo neugodni sta bila zadnja stavka zadnjega bloga, ki sta se urersničila. Ključni del današnjega tekmovanja je bil štart in 30'' garanja do druge večje ''role''. Naša ekipa je izbirala stran štarta drugače kot favoriti kar se je izkazalo za pravilno.

Več ...

MEDALJA V DVOBOJEVANJU

natisni PDF

Drugi tekmovalni dan je bila na sporedu disciplina dvobojevanje. Tudi tukaj gre za šprint, vendar za razliko od včeraj, se tukaj dve ekipi hkrati poženeta s štarta in zmagovalec dvoboja se uvrsti v naslednji krog. V 1/16 finala smo imeli za nasprotnike Francoze.

Več ...

TRENERJEV BLOG NZ 2.DEL

natisni PDF

ČETRTEK 21.11.

Prva tekma na vsakem prvenstvu je vedno najtežja. Pred vsakim začetkom se kot trener vedno sprašujem (najbrž tudi tekmovalci) kako dobri smo v primerjavi z ostalimi. Tudi letos ni bilo nič drugače. Če pogledam ostale ekipe BRA, USA, JPN, NZL, RUS in še bi lahko našteval so v ekipi sami izkušeni veslači stari tudi več kot 35 let.

Več ...

8. MESTO V ŠPRINTU

natisni PDF

Četrtek 21.11.

Končali smo s prvo disciplino od štirih – šprintom. Kljub večdnevnemu sončnemu vremenu in pomanjkanju vode v akumulacijskem jezeru nad štartom so nam jo organizatorji zagodli z 10 cm višjim vodostajem reke, kot smo ga imeli na vseh treningih do sedaj.

Več ...

NAŠA PRAVILA

natisni PDF

Odločili smo se da vam pokažemo naša pravila za uspeh,


ki si jih postavimo pred vsakim velikim tekmovanjem.

alt

DRUGI DAN POČITKA

natisni PDF

Torek, 19.11.2013

V torek smo imeli še zadnji dan počitka. Skupaj z navijači je v Novo Zelandijo pripotoval tudi fizioterapevt Matija Majcen. In na naš prost dan je imel kar veliko dela, saj so treningi tukaj pustili kar nekaj posledic na mišicah.

Več ...

TRENERJEV BLOG

natisni PDF

Dan pred svetovnim prvenstvom razmišljam o pripravah na sezono. Priprava nam je v celoti uspela. Prevetrili smo ekipo in je sestavljena iz trenutno najbolj pripravljenih veslačev, ki jih premore klub. Znotraj ekipe je zelo sproščeno vzdušje kljub temu, da sta v ekipi dve različni generaciji.

Več ...

URADNI TRENING SPUSTA

natisni PDF

Ponedeljek, 18.11.

Pa se je začelo, a ne še čisto zares. Na prizorišču so že zbrane vse ekipe, saj je danes potekal uradni trening spusta, ki je obvezen za vse ekipe. Ob 11.00 smo se z avtobusom odpeljali do 70 km oddaljene reke Rangataiki.

Več ...