DSC_0024 DSC_0550-001 P5213586 prihod na Tacensko zapornico predjed pri zajtrku DSC_1115-54 urejena okolica DSC_0015 uvrstitev v spustu P5043311

Kdo je na strani?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes127
mod_vvisit_counterVčeraj93
mod_vvisit_counterTa teden127
mod_vvisit_counterZadnji teden1397
mod_vvisit_counterTa mesec5799
mod_vvisit_counterZadnji mesec8026
mod_vvisit_counterSkupaj672795

Imamo: 62 gostov na strani
Vaš IP: 54.159.30.26
Danes: Feb 25, 2018

PrijavaDobrodošli na prenovljeni strani!

TRENERJEV BLOG BRAZILIJA – 7.DEL

natisni PDF

ČE VERJAMEŠ, PRIDEJO TUDI ZMAGE

 

Danes je bil naš dan. Po včerajšnjem debaklu in zmedi organizatorja, da se pred štartom ne moremo ogrevati smo celo noč kovali taktiko kako se pripraviti za dober štart. Vstal sem že ob 3.00 in razmišljal kako se je potrebno ogreti. Po eni uri  razmišljanja sem sestavil program ogrevanja.

Več ...

SVETOVNI PRVAKI U-23!!!

natisni PDF

RAZULTATI SPUSTA

SKUPNI SEŠTEVEK

1. Slovenija  13:02.06

1. Brazilija  940 točk

2. Brazilija 13:07.11

2. Slovenija 835 točk

3. Japonska 13:09.51

3. Japonska 784 točk


Več ...

TRENERJEV BLOG BRAZILIJA – 6.DEL

natisni PDF

PORAZI SO DEL USPEHOV

''Če niste sposobni prenesti porazov si tudi uspehov ne zaslužite'' sem dejal po večerji pred ''mojo'' (ko še bil prvič z raftarji) prvo raftarsko medaljo v Kostariki, ko nam je zagodla češka sodnica in nam prisodila kazen v dvobojevanju. Ekipa je bila potrta in skoraj na robu obupa. Celo popoldne smo se pogovarjali in šele proti večeru smo nekako izbili iz glave, da moramo iti naprej, da se svetovno prvenstvo še ni končalo. Naslednji dan je ekipa osvojila 3.mesto v slalomu potem pa še 3.mesto v spustu.

Več ...

TRENERJEV BLOG BRAZILIJA – 5.DEL

natisni PDF

NERVOZA IN USPEHI

 Prvi dan tekmovanja na Svetovnem prvenstvu v raftingu v brazilskem Foz de Iguasuju je za nami.

Prvi nastop naše ekipe je spremljala velika nervoza in breme, da so tu favoriti. V šprintu so zasedli 3.mesto in premoč priznali Čehom in Brazilcem. Proga je bila za šprint izjemno dolga in tehnično zahtevna saj skozi celotno progo čoln ni potoval tako kot bi si to vsi želeli. Mogoče tudi posledica, da so vse ekipe trenirale zelo malo razen domačinov.

Več ...

TRENERJEV BLOG BRAZILIJA – 4.DEL

natisni PDF

DAN PRED NASTOPOM NA SP

Ko že vsi nestrpno čakamo na nastope na Svetovnem prvenstvu v raftingu analiziram priprave skozi celotno sezono. Začeli smo s treningom v sredini decembra 2013 in izvajali klasični krožni trening v dvorani. Zaradi slabih snežnih razmer nismo izvajali teka na smučeh. Konec marca smo organizirali Evropski pokal v Solkanu, kjer je ekipa v R6 zmagala.

Več ...

TRENERJEV BLOG BRAZILIJA - 3.DEL

natisni PDF

POROČILO IZ SVETOVNEGA PRVENSTVA V ''ZMEŠRAFTINGU''

Kot je v navadi se na SP v raftingu vedno dogaja zapleti oz. zmešnjave. Mi smo prispeli v petek po lokalnem času v Foz de Iguacu, da bi naredili še kakšen trening. Ne moremo najeti čolna, ne moremo niti veslati na progi niti ne na kakšnem mirnem odseku. Na srečo tega ne morejo početi tudi ostale ekipe. Tako smo naredili v soboto trening v fitnesu in včeraj približno 10km teka.

Več ...

TRENERJEV BLOG BRAZILIJA - 2.DEL

natisni PDF

KAKO SE LAHKO VSE SPREMENI ČEZ NOČ

 

Letošnje Svetovno prvenstvo v Braziliji sem že komaj čakal. Vem kako dobro so naši fantje pripravljeni, ki kar kipijo od samozavesti. Tudi tekma v Dubravi je to pokazala saj so pometli s člansko konkurenco, kjer sta nastopila tudi dva zelo močna hrvaška kluba (Delta in Kula).

Več ...

TRENERJEV BLOG BRAZILIJA - 1.DEL

natisni PDF

BRAZILIJA PRIHAJAMO

 

Minilo je dobre dva meseca od uspešnih nastopov v Bratislavi. Naredili smo analizo Evropskega prvenstva in smernice treninga za Svetovno prvenstvo v Braziliji.

Ugotovili smo, da lahko še napredujemo v vzdržljivosti in tehniki. Tako je bil tudi koncipiran trening. Izvajali smo trening uteži, tek in veslanje predvsem na Krki. V mesecu avgustu smo šli tudi na priprave na umetni kanal v Češke Budjevice. Pred odhodom pa smo imeli test moči ter tekmo na Dubravi (HRV). Rezultati testa moči so pokazali, da je ekipa napredovala v moči kljub temu, da je bil trening posvečen vzdržljivosti. Na tekmovanju pa je ekipa gladko zmagala v obeh kategorijah (R4 in R6) in v vseh disciplinah z maksimalnim številom točk.

Več ...

TRENERJEV BLOG Bratislava – 8.del

natisni PDF

Rezime prvenstva

Na EP v Bratislavi smo nastopili v dveh mlajših kategorijah. Postava v U19 je bila Denis Dragovič, Jan Avsenik, Jan Zupančič, Miha Mazovec in rezerva Jan Košmerl. Postava v U23 pa je bila Jan Petković, Jan Avsenik, Jan Zupančič, Miha Mazovec in rezerva Denis Dragovič.

Osvojena sta bila dva naslova v U19 v šprintu in dvobojevanju ter dve tretji mesti v slalomu in spustu. V skupnem seštevku so osvojili 2.mesto.

Več ...

TRENERJEV BLOG Bratislava – 7.DEL

natisni PDF

Za zaključek še dve bronasti na slalomu

Po treh zahtevnih disciplinah je bila na vrsti še slalom. Po vstajanju ob 6 uri zjutraj so takoj sledile priprave za tekmo. Večji del priprav je ogled in priprava pravilne linije vožnje rafta.

Najprej je nastopila ekipa U19. Prikazali so zelo dobro vožnjo in zaradi štirih dotikov prišli na drugo mesto. Čez 12' nastopila ekipa U23, ki se je tudi dobro znašla na progi in imela tudi preveč dotikov (tri) ter osvojili 3.mesto.

Več ...